Op Reis

Speciaal voor kinderen van 6-10 jaar. Ingroeien in de eredienst. Lessen over bijbelse personen, geschiedenissen en kernwoorden.

Voor wie

Kinderen van 6 tot 10 jaar

Wat?

Kinderbijbelklasmateriaal

Wat kost het?

Jaarabonnement voor 120 euro (toegang voor 15 personen)

Alle lessenseries

De methode is gebaseerd op deze drie principes: (1) de Bijbel staat centraal, (2) de leefwereld en vragen van tieners vormen het beginpunt en (3) tieners ontdekken zelf de antwoorden.

Lessen die we aanraden

Op Reis is een methode voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. Doel van de methode is onder andere dat kinderen ingroeien in de praktijk van de eredienst. De methode biedt daarvoor zogenaamde Ingroeilessen. In deze lessen worden verschillende onderdelen van de kerkdienst uitgelegd op kinderniveau. Bij elke les worden ook concrete ideeën aangeboden voor de predikant om invulling te geven aan het kindermoment. De methode biedt een gevarieerd lesaanbod aan, met lessen over bijbelse personen en geschiedenissen, maar ook met lessen over bijbelse kernwoorden. Elke les bestaat uit vaste onderdelen, waarmee elke leidinggevende eenvoudig een compleet eigen les kan samenstellen. Dit is een krachtig handvat van deze methode, waarmee de les passend gemaakt kan worden voor jouw specifeke groep kinderen. De methode steekt in op de ontdekkende en nieuwsgierige eigenschappen van het kind. Ga Op Reis met deze methode en ontdek zélf wat er in de Bijbel staat!   

De methode is gebaseerd op deze drie principes: de Bijbel staat centraal, de leefwereld van kinderen vormt het beginpunt en kinderen ontdekken zelf.

Vind je het lastig om een goede keuze te maken?

Dat begrijpen we. Er is heel veel te kiezen en er komt veel bij kijken. Ons supportteam helpt je daarom graag!